Perk Up Dry Shampoo gir håret nytt liv, fin tekstur og etterlater ingen produktrester i håret. Photo credit: instragram @theanaville via @love_amika 

Perk Up Dry Shampoo gir håret nytt liv, fin tekstur og etterlater ingen produktrester i håret. Photo credit: instragram @theanaville via @love_amika 

AMIKA er en pleie- og stylingserie fra Brooklyn, New York. Tenk produktene som en god venn; trygg, solid og morsom. Amika sine pleieprodukter er alltid et godt valg for alle hårtyper. Som alle deres produkter inneholder de Sea Buckthorn Berry som er en "superfrukt" fra Sibir, Himalaya. Denne ingrediensen tilfører vitaminer og mineraler, blant annet har Sea Buckthorn Berry 15 ganger så mye C-vitamin som en appelsin, og produktene inneholder omega-7, mineraler, er cruelty-free, sulfatfri og fargebevarende. Det er utrolig mange positive egenskaper ved hvert Amika produkt og noe for alle og en hver. Kom innom Floww for å få anbefalinger rettet mot din hårkvalitet og -type. 

Amika sine stylingprodukter kan anvendes til alle type stylinger, men hva de selv ønsker å formidle er individualitet og at du skal være en hårrebel. Det vil si at i stedet for å prøve å oppnå den perfeksjonistiske stylingen, skal du finne dine egne kreative og lekende looks. Amikaproduktene er laget for å gjøre det enkelt å uttrykke din individuelle stil gjennom håret. Det skal være gøy og lettvint å ha det kuleste håret for deg, med bare noen få, riktige produkter.  

Man bør velge Amikaprodukter fordi de er gode for håret, de er uten sulfater og har verdens deiligste duft. Alle produktene er dyrevennlige og glutenfrie. Produktene er straightforward og enkle å anvende. 

Amika pleieprodukter er din nye bestevenn; alltid de du kan stole på og med mange gode egenskaper. Photo credit: instagram @thedemeler via @love_amika

Amika pleieprodukter er din nye bestevenn; alltid de du kan stole på og med mange gode egenskaper. Photo credit: instagram @thedemeler via @love_amika

Amika har alt man trenger for en perfekt styling, enten om det er klassisk og romantisk, eller fletter og urbant. Amika blir brukt backstage på motevisninger og er fortsatt utrolig enkelt å bruke hjemme. Photo credit: instagram @love_amika

Amika har alt man trenger for en perfekt styling, enten om det er klassisk og romantisk, eller fletter og urbant. Amika blir brukt backstage på motevisninger og er fortsatt utrolig enkelt å bruke hjemme. Photo credit: instagram @love_amika


Klikk på bildene uker for å lese mere blogg!

Les mere om de kule solbrillene fra Andy Wolf!

Les mere om de kule solbrillene fra Andy Wolf!

Les om hva som holder Vilde inspirert her! 

Comment