Som frisør har jeg mange kilder som holder meg inspirert, og får meg til å glede meg til å dra på jobben hver dag!

1558726-9-1448190175583-n900.jpg


Igjennom min tid som lærling, har sosiale medier vært en kjempestor kilde til inspirasjon for meg. Samtidig har jeg utrolig dyktige kollegaer som hele tiden holder meg inspirert, og har guidet meg gjennom mine mer krevende og ambisiøse prosjekter. Jeg er også super heldig og blir sendt på inspirerende kurs, blant annet styling kurs med Oribe, og flettekurs!

 

 

Crazy colors og avanserte fangebehandlinger har alltid vært en stor inspirasjonskilde hos meg. 

Aller mest blir jeg inspirert av å se kule fargekombinasjoner, orginale klipper, eller kule hårstylinger ute blant folk på gata og på konserter. Dette hjelper meg med å holde meg oppdatert og inspirert. Jeg får ofte lyst til å gjenskape det jeg ser ute blandt folk, raffinere og tilslutt tilpasse dette for mine egne kunder.

 

Jeg ønsker nye og gamle kunder velkommen til et inspirerede 2018

Vil du bestille time? 

Online booking her ........

Eller ring 22447740 for timebestilling på telefon
 

- Vilde

Comment