Det finnes uendelig mange måter å style et hår på.
Det finnes nesten like mange verktøy man kan bruke for å få til de forskjellige utrykkene. 

Jeg vil her introdusere for dere noen av de mest vanlige stylingverktøyene vi bruker i salongen, og som lettvint kan adopteres av deg hjemme. 

Rundbørste og føner
Den klassiske rundbørste fønen har mange hørt om. Den passer perfekt for deg som ønsker å få en blank og fin overflate, lage lette bølger, eller skape lett tekstur. 
For å gjøre rundbørste fønen enda litt enklere kan man investere i en rundbørste med varme. Kom innom oss på Floww, så kan vi vise deg hvorfor dette verktøyet er blitt så populær blant våre kunder. 

Rettetang_1l.jpg

Rettetang
De fleste har hørt om rettetangen. Dette verktøyet gjør håret blankt og glatt. Men visste du at den også kan brukes til å lage bølger og krøller?  
Sliter du med brusete uregjerlig hår, vil glattetangen elimere dette på få sekunder.


- Visste du at rettetangen også kan brukes som en krølltang? 


Krøllstav
En syl eller krøllstav kommer i mange varianter og størrelser. Den klassiske sylen er tykkere nærmere skaftet, og blir tynnere mot tuppen, mens den ordinære krøllstav har samme tykkelse fra skaft til ende. Dette verktøyet lager store bølger eller krappere krøll i håret ditt.

Kreppetang
Kreppetang brukes ikke så mye lenger, men er et veldig kult verktøy å leke seg med. Blant annet når du setter opp håret ditt hjemme, vil denne være perfekt som en prepp før videre styling. Ved å bruke den ved røttene, skaper du et løft og resultatet blir mer volum og følelsen av mye og fyldig hår. 

 

 

 

 


Gikk du glipp av dette innlegget? 

Les om vår/sommer trender her! 

Les om vår/sommer trender her! 

Comment