Hei, mitt navn er Isabelle, og jeg startet som lærling her på Floww i november 2017.  

Personlig har jeg alltid interessert meg for forandringer og kreativt arbeid, og søkte meg derfor til frisørskolen, 
med et ønske om å bli en dyktig og engasjert frisør. Januar 2017 ble jeg uteksaminert fra Norsk Frisørskole.

Jeg elsker som sagt forandringer, og det er nok derfor jeg har så stor pasjon til hårfarge og hairextensions, hvor det ikke finnes noen begrensninger, om det så er å skape en ny frisyre, eller til og med en helt ny look - jeg er ikke redd for utfordringer og større prosjekter! Hairextensions er noe jeg har jobbet med i mange år allerede, så om dette er noe du er nyskjerrig på må du ikke nøle med å ta kontakt med meg. 

Farging og forming av bryn er også noe jeg interesserer meg stort for, for å gi et helhets inntrykk, og ramme inn ansiktet.

Inspirasjon får jeg av å prøve nye farger og tekniker, og jeg holde meg oppdatert med sosiale medier. 
Samtidig som jeg jobber med så mange flinke kollegaer, som alle inspirerer meg fra forskjellige vinkler. 


Ønsker du å bestille time hos meg, tar jeg imot modeller på tirsdager, fra 09-13, og fra 13-17. 

I ukedagene får du 50% avslag på behandlinger hos meg.
Bestill time på telefon: 22 44 77 40.

- Isabelle

 

Comment