Er håret ditt livløst, lider du av hårtap eller kanskje håret ditt bare brekker når du endelig har fått spart ut til en viss lengde?

Da kan Hair Luxious kan være noe for deg!

Hair Luxious er rik på blant annet biotin, kobber, sink, og selen. Dette er nyttig næring for håret og optimaliserer vekst og vedlikehold av håret ditt.

Snakk med oss neste gang du er i salongen, så kan vi fortelle deg mere om våre erfaringer (ja, vi er flere ansatte som selv tar Hair Luxious hver dag) med dette produktet.

image00073.jpeg

Les mer om hva Good For Me sier om...

...HAIR LUXIOUS

Hair Luxious er laget for deg som ønsker et sunt og sterkt hår. Vår unike formula er fullpakket av nøye utvalgte ingredienser og næringsstoffer som styrker håret ditt fra innsiden. Den kommer i praktisk tablettform og passer alle hårtyper. Nå har den blitt enda bedre, med mer av de gode hårvitaminene!

...EFFEKT

I Hair Luxious har vi ikke spart på noe som helst: Den er rik på blant annet B-vitaminer, spesielt biotin, som er viktig for å vedlikeholde et sunt og sterkt hår. Som med alle andre tilskudd vil det ta tid for å oppnå optimal effekt. Det er også viktig å huske at Hair Luxious ikke vil ha noen virkning på hår som allerede har vokst ut, men vil gi næring til ny hårvekst. Det er viktig at man er tålmodig og at man bruker tilskuddet som anvist over tid. Desto lengre du bruker det, desto bedre effekt! 

 


Comment