Ukens produktanbefaling er Color Extend Sun
- shampoo og hårkur fra Redken! 
 

Tar du var på håret ditt mens du er i solen? 
 

Nå som solen skinner er det mange som er flinke til å beskytte huden mot solens UV-stråler; men tenker du på at håret trenger samme beskyttelse? Håret ditt, som øverste punkt på kroppen, tar i mot store mengder UV-stråler gjennom dagen. Color Extend Sun serien fra Redken er full av godsaker og virker som en solkrem for håret ditt, med UV og UVA beskyttelse! Color Extend Sun hindrer dermed slitasje fra solen, og tilfører fuktighet og styrke. 

Color Extend Sun After-Sun Shampoo renser ut klor og salt samt andre mineraler skånsomt fra håret, og hårkuren etterlater håret glatt og glansfullt. De er også meget fargebevarende, som også lønner seg når håret utsettes for mye sol.
 

Tips

For ekstra beskyttelse påfør Color Extend Sun hårkur i saltvannsfuktet hår!

iStock.com/grinvalds

iStock.com/grinvalds

Psst.......

Ukens produkt rabattkode: oppgi koden «SunnyDays» i salongen (kun hos Floww),
og få 25% avslag på et valgfritt produkt fra Redken Color Extend Sun serien. 
Tilbudet gjelder fra 23. mai til og med 28. mai, og så langt lageret rekker. Ett produkt pr kunde.

Comment