10 år er gått………

… siden vi sto i lokalet i Eilert Sundts gate 13 og skulle åpne dørene for de aller første kundene våre. Presset på tid som vi var, åpnet vi dørene med kaldt vann i springen, speil festet på staffeli, og strøm i uttaket ved døren til føning. Og levering av store glassplater og -monter samtidig som vi skulle jobbe med dere kunder. Snekkere og elektriker jobbet på spreng rundt oss.

Men for en boost! Våre fantastiske kunder var utrolig tålmodige og glade på våre vegne. Dere fant dere i at lokalet var litt uferdig og frisørene ganske kjørt. Våre kunder roste, løftet, og pushet oss fram. Stemningen var helt upåklagelig. Blir rørt når jeg tenker tilbake. Og vi vil gjerne få lov til å si tusen takk til dere, våre kunder, som lar oss fortsette med å strekke oss litt lenger for at dere skal får en god opplevelse sammen med oss.

Selv etter 10 år er vi fortsatt veldig stolt av Floww. Vi er en fantastisk samlet gjeng. Vi løfter, utfyller, og hyller hverandre. Uten denne herlige gjengen, ingen Floww. Fortsettelse følger………….. selvfølgelig!

Nysgjerrig på bursdagsgaven til oss selv? Kom gjerne innom oss og ta en nærmere titt.

Snapseed 25.jpg
Snapseed 24.jpg
Snapseed 26.jpg

litt recap fra åpningsfesten 2008

1 Comment