Festfrisyrer

 

Vi nærmer oss tiden for julebord og festlige anledninger. Eller, er det ikke anledninger og fest ganske ofte? Hele året spør du oss på Floww.

Hvorfor ikke sett prikken over i`en med en oppsetning?

Mange tenker oppsetning som noe man gjør er gang i livet,når man gifter seg. Vi synes det lange håret som du bærer, fortjener å bli vist frem litt mer en bare til helt spesielle anledninger.

Husk at du ofte ikke vil klippe deg fordi du “kan gjøre så mye med det lange håret ditt...

Hvor mye mer en å sette det i en strikk gjør du egentlig?

Vi på Floww har lyst å løfte frem håret ditt, som igjen vil løfte deg frem, og få deg til å skinne. Vi har mange ideer og en av de er oppsetting.

Den må ikke være stiv og stram. Den kan være løs og tilsynelatende tilfeldig. Den trenger ikke omfatte hele håret, kanskje bare en liten detalj, som holder håret ditt litt vekk fra ansiktet på den ene siden. Det kan være et flettet parti. Eller kanskje noen forførende bølger i front og på side som ender i en lav knute i nakke .

Mulighetene er mange og vi har løsningene.

En ting er sikkert og det er at et nydelig antrekk kan løftes enda et par hakk, med riktig hår.Spør oss gjerne neste gang du er i stolen, om vi har noe som kan passe deg og din smak. Kanskje vil du at vi skal overraske deg med vår kompetanse?

Mange av oss kan gjøre en styling eller enkel oppsetning på under en halv time, så tiden bør ikke være et problem.

På slike raske løsninger vasker du håret ditt samme dag, og bruker balsam bare i spissene. Du kommer til oss med tørt hår. Slike behandlinger, koster deg heller ikke så mye.

Når det kommer til brud, er det en litt annen prosedyre og egne priser. Vi ønsker ofte prøvetime for å bli kjent med deg og dine ønsker. Spør oss gjerne om hvem av oss som gjør brud og hvordan vi sammen kan finne drømmefrisyren din denne helt spesielle dagen.

Er dette noe du kunne tenke deg, så ikke vent til like før anledningen med å bestille time. Book timen din allerede i dag. 

 

 

Det man planlegger, får man som kjent gjennomført.

 

Sees vi?

 

Les mer?

klikk på bildene under:

Stylingvarsel

Stylingvarsel

Har du riktig varmeverktøy

Har du riktig varmeverktøy

 
 

Comment