FLoww frisør briskeby frogner2.jpg
jobbe i flow.jpg

om floww frisør & café

Anne Berit, Fred, Hebbe og Hanne åpnet Floww Frisør og Café ved Briskeby på Frogner i 2008. Fundamentet for salongen er bygget på deres kompletterende erfaring og egenskaper, samt en felles forståelse for at man ikke kan velge minste motstands vei om man vil skape noe unikt. 

Standarden er satt, og en egen opplæringsbedrift på huset sørger for at alle ansatte hos Floww Frisør & Café lever opp til den. På den måten får salongen også det nødvendige påfyllet av kreative impulser og nye perspektiver på frisørfaget. Viktigst for oss er summen av alle de unike egenskapene og idéene hver enkelt ansatt tilfører frisørsalongen vår.

hårfin balanse

Jakten på perfeksjon er ikke forenlig med komfort. I hvert fall når ambisjonen er å bidra til å flytte frisørfaget fremover. Det betyr ikke at det samme gjelder for våre kunder. Hos Floww skal opplevelsen alltid leve opp til kvaliteten på resultatet.

Det inkluderer alt fra produktanbefalinger tilpasset ditt hår og dine preferanser, til styling og finish med et kompromissløst øye for detaljer. Derfor har vi også vår egen kafé med alle rettigheter som både kunder og andre besøkende kan nyte godt av. Vi samarbeider med "Grønn Salong" og stiller strenge krav til velvære-, helse- og miljøtiltak som kildesortering, lydnivå og forsvarlig bruk av produkter.

frisør på Briskeby

Vår ambisjon er at du som besøker frisørsalongen vår på Briskeby i Oslo forlater oss med en frisyre som mer enn overgår forventningene. På veien skal du bli oppmerksomt ivaretatt, og hele tiden være sikker på at dine ønsker møtes med trygg profesjonell veiledning og utførelse. For selv om Floww først og fremst er en frisørsalong, så skal besøket i seg selv være en nytelse og begivenhet. Det vil du merke selv; helt fra det øyeblikket du først tar kontakt til du går ut av Flowws lokaler med et nytt perspektiv på begrepet "frisør".

Floww Frisør og Café ligger ved Briskeby på Frogner i Oslo.

KONTAKT & TIMEBESTILLING →

fLoww frisør og café briskeby frogner.jpg

 

 

jobbe i flow.jpg

Jobbe i Floww?


Jobbe i Floww?


floww frisør: Ledig stilling

Floww er en oppdatert og innovativ frisørsalong med strenge krav til kvalitet, og vi ønsker at du deler vår forståelse for at viljen til å forbedre og utvide sin kompetanse er en frisørs viktigste egenskap.

Floww frisører søker lærlinger til vår salong på Briskeby i Oslo. Vi søker deg som er ryddig, pliktoppfyllende og har ambisjoner. Vi kan tilby et meget godt opplæringsmiljø med hovedlærer og fast ukentlig opplæringsdag. Vi er godkjent som opplæringsbedrift, så all trening skjer hos oss i salongen. 

Kreative treningskvelder, et høyt faglig nivå og gode kollegaer.

Ta kontakt på mail. 

Floww frisører søker engasjerte og kreative frisører.

Floww er en veletablert salong med 12 frisører og lærlinger.
Vi søker etter deg som ønsker å jobbe i et arbeidsmiljø som legger vekt på teamarbeid og personlig utvikling i faget.

Vi tilbyr gode lønnsbetingelser og fleksibel arbeidstid om ønsket.

Ta kontakt på mail.

 
Navn *
Navn

Klipp


Vi gir deg frisyren som passer din stil og personlighet. Ta kontakt med oss i dag.

Klipp


Vi gir deg frisyren som passer din stil og personlighet. Ta kontakt med oss i dag.

Klippen som forteller alt om deg

Håret ditt sier mye om deg som person. På mange måter er håret den uttrykksformen hvor vi til en hver tid kan vise nøyaktig hvem vi er. Vi i Floww Frisører er opptatt av å ikke bare tilpasse frisyren til ditt ansikt, stil og hårtekstur, men også din livsstil og personlighet. Ved å komme til oss for en klipp, kan du på en enkel måte uttrykke akkurat det du vil.

Vi i Floww Frisører beveger oss i takt med motebildet, og er alltid oppdatert på de siste trendene. Det er likevel viktig å tenke på at det ikke nødvendig er det som er “inn” som er riktig for deg. Noen av oss foretrekker klassiske frisyrer som aldri går av moten, mens andre legger hele sin personlighet i håret i form av sterke farger, asymmetri og andre virkemidler som fremhever den man er.

Når du besøker oss vil du oppdage at vi legger ære og personlighet i vårt arbeid. Vi som driver Floww har vært i frisørbransjen i mange år, og har jobbet i flere ulike salonger. Da vi etablerte Floww var det for å samle vår kompetanse på ett sted. På den måten kan du føle deg trygg på at du får en frisyre som passer ditt stylingsbehov og nivå, og som holder lenge. 

Anne Berit ser vi her. Alltid like sikker i inndelinger, klipp, form eller farge.

Anne Berit ser vi her. Alltid like sikker i inndelinger, klipp, form eller farge.

Ta kontakt med oss for mer informasjon, eller gå rett til timebestilling.

Bryn


Vi gir deg perfekte øyenbryn tilpasset din personlighet og ansikt. Les mer her.

Bryn


Vi gir deg perfekte øyenbryn tilpasset din personlighet og ansikt. Les mer her.

Bryn

Mange sliter med å få til brynene sine, da det ofte er vanskelig å vite hvor man skal begynne, og ikke minst slutte. Det er heller ikke alltid like lett å se for seg hva resultatet skal bli. Det er lettere å forme brynet når man har fyldigere bryn. Vi anbefaler derfor å farge brynene før man former, slik at de lyse hårene også vil synes. Før man begynner behandlingen kan man vurdere å bruke Nisim Extract for å stimulere hårveksten. Når brynene er på sitt mest utvokste kan du komme tilbake til oss for en konsultasjon.

Farging og forming av bryn

I motebildet er det fremheving av naturlige bryn som dominerer. Dette kan være med på å gi en dramatisk look. Det finnes mange brynsfarger, og det er viktig at vi finner fargen som passer til nettopp deg. Ofte gir det best resultat å ta utgangspunkt i fargen man har der brynet er fyldigst. Når denne fargen er på plass vil man umiddelbart få mer fylde.

Det aller viktigste er at brynene blir tilpasset ditt ansikt og dine ønsker. Ved å gå til oss på Floww Frisører unngår du faren for å nappe deg bort, og du får et optimalt resultat.

Vi i Floww har lang erfaring med farging, forming og napping, og vet hva som skal til for å gjøre deg fornøyd. Og det skader vel ikke med en god kopp kaffe og en hyggelig samtale? Ta kontakt med oss i Floww Frisører på Frogner i Oslo i dag.

Extensions


Hos Floww får du vakre extensions av den beste kvalitet. Om du ønsker deg lengre eller fyldigere hår, anbefaler vi at du tar turen innom.

Extensions


Hos Floww får du vakre extensions av den beste kvalitet. Om du ønsker deg lengre eller fyldigere hår, anbefaler vi at du tar turen innom.

Extensions

Extensions forbindes ofte med langt, fyldig hår. Extensions er derfor perfekt for deg som vil ha en flott bob, men som mangler fylden i ditt eget hår.
Om du er glad i å farge håret, er extensions en fin måte å få fargespill i håret uten at det går utover kvaliteten på ditt eget hår.

Extensions av høy kvalitet

Vi i Floww Frisører bruker kun hår av den beste kvalitet.
Håret gjennomgår en svært skånsom fargebehandling som gir en meget god kvalitet på det flotte håret.

Lav slitasje og nesten usynlige fester

Vi benytter oss av et tape-system som gir svært liten slitasje og nesten usynlige fester. Etter ca. 8 uker, har tapen vokst ut sammen med håret ditt. Da er tiden for å komme tilbake og flytte den opp i riktig posisjon igjen. 
Håret kan med riktig behandling brukes i  opptil 8 måneder.

Nydelige Ida fikk lengde og fylde av vår superdyktige og svært nøye Renee`

Nydelige Ida fikk lengde og fylde av vår superdyktige og svært nøye Renee`

Hull i ørene


Hos oss får du perfekte hull i ørene utført trygt og hygienisk. Les mer her.

Hull i ørene


Hos oss får du perfekte hull i ørene utført trygt og hygienisk. Les mer her.

Hull i ørene

Om du har lyst til å ta hull i ørene har du kommet til riktig sted. Vi benytter oss kun av sterilt og hygienisk utstyr, og foretar behandlingen på en skånsom måte med et allergifritt resultat. 

Hygienisk og smertefritt

Det å ta hull i ørene er en relativt smertefri prosess, men du vil oppleve en sviende følelse. For å minimere smerten kan det være lurt å påføre et lag med Emla-krem på området hullet skal tas. Emla får du reseptfritt på apoteket.

Vi tar oss god tid når vi tar hull i ørene. For best mulig resultat er det viktig å finne optimal plassering på øret. Derfor bruker vi tid og snakker med deg for å forsikre oss om du blir fornøyd med plasseringen av hullet. Vi benytter oss selvfølgelig av sterilt og hygienisk utstyr, og gir deg all informasjon du trenger for å unngå infeksjoner i den kritiske perioden etter hullet er tatt.

Vi i Floww Frisører har lang erfaring med å ta hull i ørene på kunder i alle aldre, og gjør det på en trygg, hygienisk og smertefri måte. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon eller bestill time.

Vi bruker et system som setter pynt i begge ørene samtidig.

Vi bruker et system som setter pynt i begge ørene samtidig.

Et lite utvalg i nikkelfrie smykker har vi også.

Et lite utvalg i nikkelfrie smykker har vi også.