om floww frisør & café

Anne Berit, Fred, Hebbe og Hanne åpnet Floww Frisør og Café ved Briskeby på Frogner i 2008. Fundamentet for salongen er bygget på deres kompletterende erfaring og egenskaper, samt en felles forståelse for at man ikke kan velge minste motstands vei om man vil skape noe unikt. 

Standarden er satt, og en egen opplæringsbedrift på huset sørger for at alle ansatte hos Floww Frisør & Café lever opp til den. På den måten får salongen også det nødvendige påfyllet av kreative impulser og nye perspektiver på frisørfaget. Viktigst for oss er summen av alle de unike egenskapene og idéene hver enkelt ansatt tilfører frisørsalongen vår.

hårfin balanse

Jakten på perfeksjon er ikke forenlig med komfort. I hvert fall når ambisjonen er å bidra til å flytte frisørfaget fremover. Det betyr ikke at det samme gjelder for våre kunder. Hos Floww skal opplevelsen alltid leve opp til kvaliteten på resultatet.

Det inkluderer alt fra produktanbefalinger tilpasset ditt hår og dine preferanser, til styling og finish med et kompromissløst øye for detaljer. Derfor har vi også vår egen kafé med alle rettigheter som både kunder og andre besøkende kan nyte godt av. Vi samarbeider med "Grønn Salong" og stiller strenge krav til velvære-, helse- og miljøtiltak som kildesortering, lydnivå og forsvarlig bruk av produkter.

frisør på Briskeby

Vår ambisjon er at du som besøker frisørsalongen vår på Briskeby i Oslo forlater oss med en frisyre som mer enn overgår forventningene. På veien skal du bli oppmerksomt ivaretatt, og hele tiden være sikker på at dine ønsker møtes med trygg profesjonell veiledning og utførelse. For selv om Floww først og fremst er en frisørsalong, så skal besøket i seg selv være en nytelse og begivenhet. Det vil du merke selv; helt fra det øyeblikket du først tar kontakt til du går ut av Flowws lokaler med et nytt perspektiv på begrepet "frisør".

Floww Frisør og Café ligger ved Briskeby på Frogner i Oslo.

KONTAKT & TIMEBESTILLING →

fLoww frisør og café briskeby frogner.jpg